На Бєлгородщині обмежили в’їзд та ввели канікули для школярів

Губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков оголосив про достроковий початок шкільних канікул у прикордонних з Україною районах регіону та про обмеження в’їзду до семи населених пунктів.

Про це Гладков повідомив у соцмережах у середу, 20 березня.

Так, оперативний штаб Бєлгородської області повідомив, що з 20 березня обмжують в’їзд до семи населених пунктів Грайворонського міського округу, звідки раніше почали відселяти мешканців.

На в’їздах з’являться блокпости, які пропускатимуть мешканців ненадовго до своїх будинків, аби погодувати тварин. Влада регіону продовжує умовляти людей залишити прикордонні території.

Також Гладков оголосив про достроковий початок шкільних канікул у прикордонних з Україною районах регіону, а також у Бєлгороді та Яковлевському міському окрузі.

Нагадаємо, що за даними української розвідки, влада Бєлгородської області РФ вирішила проводити евакуацію місцевих жителів у зв’язку з військовими діями російських добровольців.

Читайте також:
Сибірський батальйон просить мешканців Бєлгорода евакуюватися: готуються удари по військових об’єктах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.