Призначено нового речника Медичних сил ЗСУ. Ним став журналіст Станіслав Ясинський

Журналіст ТСН Станіслав Ясинський обійняв посаду речника Командування Медичних сил Збройних сил України.

Минулого тижня він отримав військову форму, однак, ще не має офіцерського посвідчення. Про це Ясинський повідомив у Facebook.

“Я речник командування Медичних сил Збройних сил України, і тепер я робитиму все можливе, щоб відновити певну втрачену рівновагу. Рівновагу між культом смерті ворогів, що неймовірно потужний, і культом життя наших”, — написав він.

За словами Ясинського, його служба полягає у тому, щоб “робити відомою роботу військових лікарів”.

“Їх декілька десятків тисяч, вони реальні кіборги, що колють, ріжуть, шиють і мотають. Рятуючи тисячі наших з вами. Я радий бути тут”, — наголосив він.

У коментарі “Детектору медіа” Ясинський розповів, що на цій посаді він перебуває з 4 березня, але досі входить у курс справ.

“Це складна галузь, але надважлива. Тому я набуваю додаткових знань. Я весь час спілкуюся з галузевими фахівцями в Командуванні Медичних сил і з медичними працівниками”, – сказав він.

Журналіст зазначив, що обійняти посаду речника було його свідомим рішенням. За його словами, механізм комунікації з суспільством щодо роботи бойових медиків, інформування про складність умов, у яких вони допомагають військовим на фронті, налагоджений, “але будемо докладати всіх можливих зусиль, щоб його покращити”.

Довідково

Станіслав Ясинський — журналіст ТСН та володар премії “Честь професії”. Автор та ведучий документального проєкту “Історія питання”, що виходив у 2023 році в ефірі телемарафону. У цьому проєкті Ясинський досліджував циклічність історії та передумови російсько-української війни.

Читайте також:
За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі: Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.