За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі: Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил

Ексречник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил, про яку стало відомо 16 березня.

Свій коментар він опублікував у неділю, 17 березня, у Facebook.

“Було важко і точно не буде соромно. Дякую усім медіа, з ким довелось працювати. Усім, хто допомагав, і всім, хто критикував.

Дякую командувачу Повітряних сил Миколі Олещуку та керівному складу нашого виду за підтримку та велику довіру. Це — головне в нашій роботі!”, — зазначив Ігнат.

Також він розповів, як саме довелося працювати протягом двох років повномасштабного вторгнення.

“Ноутбук, світло і камера – це основні інструменти, які постійно носиш з собою, буквально спиш із ними.

За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі, слабо тримає батарея, але написане, змонтоване і опубліковане з цього ноута назавжди увійшло у світову історію, яку сьогодні власною кров’ю пишуть українці”, — додав він і побажав успіхів та ефективності наступнику.

Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у роботі. Фото: Новинарня

Читайте також:
Речник ПС Юрій Ігнат: Цієї зими Росія буде застосовувати дрони в рази більше, ніж ракети. ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ’Ю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна