Одна із запущених Росією ракет впала за 15 км від польського кордону, — Туск

Одна з 34 ракет, які Росія запустила по Україні в ніч на 27 квітня, впала за 15 км від кордону з Польщею.

Про це повідомив прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск у соцмережі Х.

“На територію Львівщини сьогодні впали десятки бомб і ракет. Одна з ракет впала за 15 км від нашого кордону. У цей час Моравецький виробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками в Будапешті. Дурість? Зрада? Чи і те, і інше?”, — зазначив Туск.

Туск мав на увазі конференцію національно-консервативних кіл у Будапешті CPAC (Conservative Political Action Conference), на якій був присутній колишній прем’єр-міністр Матеуш Моравецький та очільник канцелярії президента Польщі Марчін Масталерек.

На конференції 25 квітня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, відомий своїми проросійськими поглядами, закликав праві сили “об’єднатись для перемоги над ліберальним світовим духом” і підтримав колишнього президента США Дональда Трампа.

Читайте також:
Росія завдала комбінованого удару 34 ракетами: у Повітряних силах назвали кількість збитих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.