Більше не речник Повітряних сил: Юрія Ігната перевели на інший напрям роботи

Речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната перевели на інший напрям роботи.

Про це в суботу, 16 березня, повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Насамперед Олещук подякував Ігнату за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю командування Повітряних сил ЗСУ.

“Перемога на землі кується в небі!” Щоразу говорю про це, дякуючи нашим захисникам неба: льотчикам, зенітникам, усім хто пильнує повітряний простір і всім, хто забезпечує результат. З моменту повномасштабного вторгнення, я особисто дякував цій людині усього двічі на рік — на день народження та професійне свято. За що? За величезний обсяг роботи. А головне — результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті! Як в Україні, так і за кордоном… за що і отримав заслужену державну нагороду від президента України. Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю командування Повітряних сил”, — зазначив він.

За словами командувача, Ігнат залишатиметься у складі Повітряних сил, але на іншому напрямі.

“Він залишатиметься у складі Повітряних сил і працюватиме на іншому напрямі не менш успішно. Не сумніваюсь! Де б я не був, упевнений, іще неодноразово йому подякую! Життя триває. Головне — усім залишатись людьми! Б’ємось далі!”, — наголосив командувач Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також:
Речник ПС Юрій Ігнат: Цієї зими Росія буде застосовувати дрони в рази більше, ніж ракети. ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ’Ю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.