Мати “Привида Києва”, яка заснувала унікальний госпіталь для відновлення українських захисників, стала військовою капеланкою

Мати одного з “Привидів Києва”, загиблого пілота Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів.

Про це 26 квітня повідомив керівник корпусу Олександр Казаков у Facebook.

Він виклав відеозвернення Наталії.

У ньому жінка розповіла, що саме віра допомогла їй пережити смерть сина, який загинув у повітряному бою над Житомиром 13 березня 2022 року.

“Я зрозуміла, що основною опорою у цей час є присутність Божа у житті. І я ухвалила рішення долучитися до діяльності військових капеланів, маючи свій певний духовний досвід і отримавши певну базу знань капеланства. Я хочу бути потрібно, корисною не лише для родини, а й для військових, ветеранів. Хочу донести важливість віри в Бога. І цей складний період хочеться донести більше світла”, — зазначила вона.

Як писала “Новинарняраніше, влітку 2023 року Наталія Тарабалка на отриману компенсацію за загибель сина заснувала в селі Ценява на Івано-Франківщині унікальний реабілітаційний центр для відновлення військових “Тепло крилатої душі”.

Читайте також:
“Загинув у бою з переважаючими силами окупантів”:
Повітряні сили розповіли про Героя-льотчика Степана Тарабалку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна