Нацгвардійці зупинили дві колони російської техніки й не дали окупантам прорвати оборону на південному напрямку. ВІДЕО

Бійці Національної гвардії України “Спартан” на південному напрямку за допомогою дронів та артилерії зупинили дві колони ворожої техніки, які рухалися у напрямку позицій українських військ.

Відповідне відео в неділю, 10 березня, виклав командувач Нацгвардії України Олександр Півненко у Telegram.

За його словами, ворог вкотре намагався прорвати оборону позицій на південному напрямку, де тримають оборону гвардійці. Аеророзвідки бригади НГУ “Спартан” помітили дві колони ворожої техніки, які рухалися у напрямку позицій українських військ.

“У першу чергу окупанта зустріла влучними пострілами артилерія, змушуючи ворога майже повністю знизити темп атаки. У цей час пілоти ударних дронів підіймають в повітря дрони. Вдала взаємодія підрозділів 3-ї бригади оперативного призначення “Спартан” дає повний контроль над ситуацією”, — наголосив Півненко.

У результаті дві одиниці ворожої техніки були вражені пілотами ударних авіаційних комплексів, дві одиниці були знищені за допомогою артилерії. Увесь особовий склад противника було ліквідовано. Атаку зупинено.

Читайте також:
Під Авдіївкою бійці 3-ї ОШБр знищили російську піхоту та бронетехніку. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна