У другу річницю повномасштабної війни в понад 150 містах світу пройшли акції на підтримку України

У другу річницю повномасштабного вторгнення РФ у більш ніж 150 містах світу тисячі людей розгорнули українські прапори, щоб нагадати про війну, яка триває в  Україні.

Зокрема, всесвітню кампанію Believe in Ukraine, яку ініціювала громадська організація KLYCH,  підтримали у Вашингтоні, Нью-Йорку, Бостоні, Сан-Франциско, Сіднеї, Берліні, Лондоні, Стамбулі та Ріо-де-Жанейро.

Акцію підтримали як українці, які мешкають за кордоном, так і громадяни інших країн.

“Ми дуже пишаємось тим, що можемо говорити далі й далі, що світ не втомився від війни і готовий допомагати Україні. Ми впевнені, що перемога буде тоді, коли ми всі будемо співпрацювати разом. За ці десять років Україна довела всьому світові свою спроможність та прагнення до свободи та незалежності, своє бажання будувати захищати демократію. Світ побачив і нашу справжню культуру і нашу непідробну сміливість. І світ сміливий разом з Україною і продовжує вірити в Україну”, — наголошують у ГО KLYCH.

Акція Believe in Ukraine у Вашингтоні, США

Читайте також:
У другу річницю повномасштабної війни латвієць розпочав марафон на підтримку України: пробіжить 100 км без їжі та майже без одягу

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.