Наслідки нічної атаки росіян: уламки дронів впали у житловий квартал в Одесі та на територію підприємства на Кіровоградщині, є загиблі й постраждалі

У ніч на 24 лютого ППО збила 12 російьских дронів над трьома областями України, внаслідок чого є руйнування.

Подробиці розповіли в Силах оборони півдня України.

Над Кіровоградщиною та Одещиною було збито по 5 “шахедів”, а над Миколаївщиною — 2.

Один зі збитих дронів, впавши в житловий квартал Одеси, спричинив руйнування і займання в типовому одеському дворику. І хоча пожежу оперативно ліквідовано, одна з квартир зруйнована повністю. Там загинув господар, його дружину рятувальникам вдалося дістати з-під завалів, її госпіталізовано у важкому стані. Ще двох мешканок сусідньої квартири доправили в лікарню з опіками і іншими травмами.

Паралельно з дронами ворог застосував і керовані авіаційні ракети Х-59 з літака тактичної авіації, з акваторії Азовського моря, одна ракета знищено силами ППО на Кіровоградщині, одна — на Миколаївщині.

Як повідомив голова Кіровоградської ОВА Анлрій Райкович, на Кіровоградщині внаслідок чергової атаки росіян є пошкодження.

“Пережили чергову атаку дронами і ракетами. На Кіровоградщині працювала ППО та мобільні вогневі групи. Внаслідок падіння уламків “шахеда” на територію одного з підприємств у Кропивницькому районі є пошкодження адмінбудівлі, зруйновано господарську будівлю. Без постраждалих”, — написав він у Telegram.

Читайте також:
Росія атакувала три області “шахедами” і ракетами: у Повітряних силах розповіли, скільки знищено

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна