47 омбр показала, як “Абрамсами” нищить росіян на Авдіївському напрямку. ВІДЕО

47-ма окрема механізована бригада показала, як за допомогою американських танків “Abrams” знищує російські війська на Авдіївському напрямку.

Відповідні кадри роботи “Abrams” бійці оприлюднили у Telegram 23 лютого.

“І поки російські окупанти намагаються зрозуміти, де танки “Abrams”, танкісти 47 окремої механізованої бригади вже понад місяць розбирають російських загарбників та їхню техніку на молекули”, – написали військові під відео.

“Abrams” – основний бойовий танк США, який перебуває на озброєнні від 1980 року.

Він дуже живучий у бою, адже весь боєкомплект розташований за межами вежі у спеціальній задній ніші. У разі ураження – енергія вибуху йде вгору. А потужна багатошарова броня робить “Abrams” одним з найзахищеніших танків у світі.

Бойове хрещення такі машини успішно пройшли в боях під час війни у Перській затоці на початку 90-их років, відомій як операція “Буря в пустелі”. Танки “Abrams” також допомогли військам США перемогти іракські сили під час вторгнення до Іраку 2003 року.

“Abrams” використовували й в Афганістані, де бронетанкова рота морської піхоти зазнала лише одного поранення під час бойових дій, незважаючи на 19 підривів.

“Зараз час битви в Україні!” – наголосили в 47 омбр.

Читайте також:
25-й штурмовий батальйон 47 омбр останнім вийшов з Авдіївського коксохіму – без втрат. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна