Російські війська поцілили ракетами в житлові будинки в Краматорську та школу в Слов’янську: є загиблі, під завалами шукають людей. ОНОВЛЕНО

оновлено

Ввечері 17 лютого російські війська вдарили ракетами по містах Краматорськ та Слов’янськ на Донеччині, внаслідок чого зруйновано багато будівель, під уламками яких шукають людей. Уже відомо про двох загиблих.

Про це повідомляють заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба в Telegram, голова Донецької ОВА Борис Філашкін, а також ГУ ДСНС у Донецькій області.

У Краматорську росіяни поцілили ракетами у промзону та приватний сектор — на момент атаки, ймовірно, під завалами одного з будинків перебувала сім’я з 4 осіб, у тому числі два підлітки. Зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 23. Уже відомо про двох загиблих — з-під завалів дістали тіла 46-річної жінки та її 23-річного сина. Як повідомили в Донецькій обласній прокуратурі, під час пошуково-рятувальних робіт знайдено й рештки тіла, ймовірно, бабусі загиблого юнака.

Крім того, до лікарні доставлено подружжя пенсіонерів, які зазнали травм, знаходячись у власній оселі – це чоловік віком 78 років та його 75-річна дружина.

Як повідомили рятувальники, станом на 8:50 18 лютого під завалами можливе перебування ще однієї людини, роботи тривають. Також рятувальники ліквідували 2 пожежі, які виникли внаслідок обстрілу. Від головного управління залучено 23 рятувальники та 4 одиниці техніки.

У Слов’янську снаряд влучив у школу, внаслідок чого сталося часткове руйнування триповерхової будівлі з третього по перший поверх, виникла пожежа. За попередньою інформацією, станом на 8:24 18 лютого під завалами можливе перебування однієї особи.
Наразі рятувальники проводять аварійно-рятувальні та пошукові роботи. На місці проведення робіт ліквідовано пожежу на площі 100 кв. м. Від головного управління залучено 23 рятувальники та 4 одиниці техніки.

Читайте також:
За ніч ППО знищила 12 російських “шахедів”, ракету та ще один літак Су-34

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.