У Харкові — день жалоби за сімома мирними жителями, вбитими росіянами 10 лютого

11 лютого у Харкові оголошено день жалоби за мирними жителями, які загинули внаслідок чергової атаки російських окупантів 10 лютого.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Окупанти жорстоко забрали життя сімох людей. Дві родини, троє хлопчиків… Вічна пам‘ять всім безневинним жертвам цієї війни”, — написав він.

Загиблі:

Путятіна Ольга, 35 років;

Путятін Григорій, 38 років;

Путятін Олексій, 7 років;

Путятін Михайло, 4 роки,

Путятін Павло, 10 місяців;

Манойло Світлана, 65 років;

Манойло Анатолій, 66 років. 

Обстріл Харкова у ніч проти 10 лютого

Нагадаємо, вночі 10 лютого російські війська атакували Харків “шахедами”. Як повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов, на місто летіло щонайменше 10 дронів, з них 8 збила ППО. Росіяни вдарили по АЗС, зокрема, обстріляли і нафтобазу, звідки стався витік палива.

Станом на ранок суботи було відомо про сімох загиблих, серед них троє дітей: 4 та 7 років, а також немовля. А також про трьох поранених.

Вдень мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Харкову зросла до 57 осіб.

Унаслідок розливу пального повністю згоріло 15 житлових приватних будинків. Загалом вигоріла майже половина вулиці. Терехов повідомляв про евакуацію 50 харків’ян.

Читайте також:
Росія під час обстрілу Харкова вбила прокурора та її сім’ю – чоловіка і трьох синів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна