Росія під час обстрілу Харкова вбила прокурора та її сім’ю – чоловіка і трьох синів

Унаслідок нічного обстрілу “шахедами” Харкова загинула прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Ольга Путятіна, її чоловік та троє їхніх синів.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

Ользі Сергіївні було 35 років. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року, на цей час перебувала у декретній відпустці.

Старшому сину Ольги Олексію було 7 років, середньому Михайлу — майже 4. А найменшому, Павлу, було лише 10 місяців.

“Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Весь колектив органів прокуратури висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Розділяємо біль та схиляємо голови в глибокій скорботі”, – написали у відомстві.

Як розповів начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір’я увірвалося полум’я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо.

Попередньо встановили, що старший та молодший хлопчики були біля мами. А середній Михайло завжди бігав за татом.

“Чоловік, ймовірно, знепритомнів першим, а малий – забився в куток, сам в кухні. Там ми його і знайшли. Матір з двома іншими синами намагалася врятуватися у ванній, тримала дітей в обіймах. Усі вони дуже сильно обгоріли”, – розповів Болвінов.

Фото з ФБ Сергія Болвінова

Обстріл Харкова у ніч проти 10 лютого

Нагадаємо, вночі 10 лютого російські війська атакували Харків “шахедами”. Як повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов, на місто летіло щонайменше 10 дронів, з них 8 збила ППО. Росіяни вдарили по АЗС, зокрема, обстріляли і нафтобазу, звідки стався витік палива.

Станом на ранок суботи було відомо про сімох загиблих, серед них троє дітей: 4 та 7 років, а також немовля. А також про трьох поранених.

Вдень мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Харкову зросла до 57 осіб.

Унаслідок розливу пального повністю згоріло 15 житлових приватних будинків. Загалом вигоріла майже половина вулиці. Терехов повідомляв про евакуацію 50 харків’ян.

Читайте також:
Окупанти скинули 4 авіабомби на громаду на Сумщині: які наслідки атаки

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна