Зросла кількість постраждалих унаслідок нічної атаки “шахедів” по Харкову

Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Харкову зросла до 57 осіб.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов о 14:03.

“Ці люди – жителі вулиці Котельної, яких учора ввечері Росія залишила без нічого: без домівки, без документів, без грошей, без особистих речей.

Щоб надати їм усе необхідне, від самого ранку в школі №21 працює штаб збору та видачі гуманітарної допомоги. Потреба є у будівельних матеріалах, в одязі, засобах особистої гігієни”, – додав він.

Нагадаємо, вночі 10 лютого російські війська атакували Харків “шахедами”. Як повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов, на місто летіло щонайменше 10 дронів, з них 8 збила ППО. Росіяни вдарили по АЗС, зокрема, обстріляли і нафтобазу, звідки стався витік палива.

Станом на ранок суботи було відомо про сімох загиблих, серед них троє дітей: 4 та 7 років, а також немовля. А також про трьох поранених.

Унаслідок розливу пального повністю згоріло 15 житлових приватних будинків. Загалом вигоріла майже половина вулиці. Мер Ігор Терехов повідомляв про евакуацію 50 харків’ян.

Читайте також:
Росіяни тричі за ніч атакували Одещину дронами: Кіпер розповів про наслідки обстрілу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна