Київ: з-під завалів у багатоповерхівці дістали тіло четвертої загиблої людини

У Голосіївському районі Києва з-під завалів квартир у багатоповерхівці деблокували тіло четвертої загиблої людини. Евакуйовано 60 мешканців будинку.

Про це повідомили очільник МВС Ігор Клименко і мер столиці Віталій Кличко.

Станом на 11:37 відомо про 32 постраждалих у  Голосіївському районі, де внаслідок ракетної атаки пошкоджені кілька поверхів 18-поверхового житлового будинку. Та ще трьох в Дніпровському.

оновлено

Станом на 13:11 відомо про 38 поранених внаслідок обстрілу столиці.

Раніше повідомлялося про трьох загиблих у столиці внаслідок ранкової ворожої атаки. У Дніпровському районі уламки збитої ракети пошкодили дві високовольтних лінії і магістраль теплопостачання, у Голосіївському районі – спричинили пожежу в багатоповерхівці й на СТО, також горіли автівки.

Це вже третій ракетний удар росіян по Києву у 2024 році. Цього разу окупанти били крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з території РФ. Повітряна тривога в столиці тривала майже 3 години, ракети заходили кількома хвилями з різних напрямків.

Сили ППО уразили над Києвом та в районі столиці приблизно два десятки ворожих ракет.

Загалом РФ зранку 7 лютого випустила по Україні 64 засоби повітряного нападу – летіли “шахеди”, крилаті та балістичні ракети. Українська ППО знищила 44 повітряні цілі: 26 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55; 3 крилаті ракети “Калібр” та 15 дронів.

Попереднього разу Росія атакувала ракетами українську столицю 23 січня.

Читайте також:
Наслідки обстрілу Київщини: є падіння уламків ракет у 2 районах, постраждалі і багато пошкоджень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна