Медвєдєв: Існування України – постійний привід для військових дій з боку РФ

Колишній президент Росії, нинішній заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що існування України “смертельно небезпечне” для її громадян. І що це завжди буде приводом для відновлення військових дій з боку Росії.

Про це він написав у своєму Telegram 17 січня.

“Хоч би хто стояв біля керма ракового новоутворення під ім’ям Україна, це не додасть легітимності його правлінню та правовій спроможності самій “країні”. А ймовірність нової сутички буде зберігатися невизначено довго. Практично завжди. Більше того, існує стовідсоткова ймовірність нового конфлікту, хоч би які папірці про безпеку підписував Захід із маріонетковим київським режимом. Його не зупинить ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ цієї штучної країни до НАТО. Це може статися і за десять, і за п’ятдесят років”, – заявив він.

На думку Медведєва, саме тому існування України нібито є фатальним для її народу. Він переконаний, що  українці, “як би вони зараз і не бажали смерті росіянам, як би не ненавиділи російське керівництво та як би не прагнули до міфічних Євросоюзу і НАТО”, одного дня нібито виберуть не вічно воювати й помирати, а жити у “великій спільній державі”.

Читайте також:
Трамп заявив, що війну в Україні можна завершити “дуже швидко”. І нагадав, що “чудово ладнає” з Путіним

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна