У Євпаторії і Севастополі – вибухи. Окупанти скиглять про “велику кількість повітряних цілей”

У тимчасово окупованих Євпаторії та Севастополі на Кримському півострові пролунали вибухи, є інформація про падіння осколків та постраждалих.

Про це в четвер, 4 січня, повідомляє телеграм-канал “Кримський вітер” та самоназваний глава Севастополя Михайло Развожаєв.

Про вибухи після 16:00 в Євпаторії та Севастополі стало відомо від очевидців з окупованого півострова, передає “Кримський вітер”.

Пізніше почали з’являтися фото зі стовпами диму.

У Севастополі, зокрема, відомо про два прильоти у районі бухти.

У Євпаторії був помічений рух швидких після вибухів.

“Після вибухів щось горить у Севастополі в районі мису Фіолент або висот Кая-Баш під Балаклавою”, – інформує “Кримський вітер”.

за даними підписників цього ж телеграм-каналу, одну українську ракету начебто збили, а друга влучила у військову частину (КП зв’язку) в Юхариній балці в Севастополі.

“Зараз туди поїхали швидкі та пожежники, повідомляють наші підписники”, – йдеться в повідомленні.

Так званий “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про як мінімум одного постраждалого.

“Головне – не перебувати на відкритому просторі. У разі роботи ППО основну небезпеку становлять осколки. Військові ведуть роботу зі знищення великої кількості різноманітних повітряних цілей. На Глухова влучив осколок у будинок. Попередньо один постраждалий. Частина осколків від повітряних цілей упала в районі вулиці Мостової, на Північній стороні, в районі Монастирського шосе і Федюхиних висот. Рятувальні служби виїхали на місце”, – написав він у своєму ТГ-каналі.

У МО РФ заявили,  під час цієї атаки на Кримський півострів начебто було збито десять українських ракет.

Читайте також:
У Севастополі пролунав потужний вибух: окупанти заявили про атаку безекіпажного катера ВМСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна