На Донеччині російські війська поцілили гранатою в автівку: троє людей отримали серйозні травми

Російські війська скинули з дрона гранату на село Михайлівка Покровського району Донеччини, внаслідок чого поранення отримали троє людей.

Про це в неділю, 5 травня, повідомляє Донецька обласна прокуратура.

“5 травня 2024 року, близько 09:00, війська РФ вкотре вдарили по Покровському району. Влучання відбулось по території с. Михайлівка Новогродівської територіальної громади. Попередньо, російські окупанти застосували для атаки на мирний населений пункт FPV-дрон, споряджений гранатою типу “Ф-1”, — йдеться в повідомленні.

Троє цивільних, які в момент обстрілу перебували в автівці, дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. З мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями 68-річного чоловіка та жінок 49 та 67 років доставлено до лікарні, де їм надається кваліфікована медична допомога.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Читайте також:
Росіяни вдарили “шахедами” по Харкову і Дніпропетровщині: горіли будинки, є постраждалі, серед яких восьмирічна дитина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна