Масована ракетна атака росіян 29 грудня: кількість жертв у Києві зросла до 19, у Дніпрі — до 7

З-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі Києва дістали тіла ще двох загиблих внаслідок ракетної атаки російських окупантів 29 грудня. Таким чином кількість загиблих зросла до 19.

Про це в неділю, 31 грудня, повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

“Ще двоє загиблих. Разом вже — 19! Рятувальники продовжують виявляти жертв російського ракетного удару. Пошуково-рятувальна операція триває цілодобово”, — написав він у Telegram.

У Дніпрі кількість жертв зросла до 7.

Про це повідомив голова Дніпровської ОВА Сергій Лисак.

“У лікарні помер ще один постраждалий від масованої ракетної атаки, яка сталася зранку 29 грудня. Це 45-річний чоловік. Медики до останнього боролися за нього. Та, на жаль… Тож загалом той терористичний акт забрав життя 7 людей. 18 пацієнтів залишаються у лікарнях. Зокрема, й півторарічний хлопчик. Більшість травмованих — у середньому стані. Двоє — важкі”, — зазначив він.

Як писала “Новинарня“, вночі та зранку 29 грудня російські війська атакували Україну ракетами та дронами. Всього окупанти запустили по Україні 158 ракет та дронів. З них 114 знищили українські військові. Влучання фіксували у Києві та низці областей.

Цю атаку назвали одним із наймасованіших повітряних ударів по території України. Президент Володимир Зеленський зазначив, що Росія била “майже всім, що має у своєму арсеналі”: “кинджалами”, С-300, крилатими ракетами, БпЛА, стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505.

Читайте також:
Дві хвилі обстрілів Харкова: окупанти атакували ракетами і “шахедами”. Пошкоджено понад 50 об’єктів, є постраждалі. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна