Під Мар’їнкою знищили комбата “ДНР” – зрадника з Севастополя Олександра Бойцова

На Донеччині українські війська вкоротили віку командирові батальйону окупаційної армії РФ.

Про це стало відомо після того, як убитого офіцера – Олександра Бойцова – поховали в Севастополі і про це написав окупаційний “губернатор” міста Михайло Развожаєв.

Олександр Олександрович Бойцов – імовірно, мав українське громадянство. Принаймні народився 27.09.1981 р. і виріс у Севастополі, закінчив там школу №6. Строкову службу відслужив у морській піхоті. Працював на різних підприємствах міста.

У 2014 році, після початку російської окупації, Олександр Бойцов сприяв загарбникам у Криму та поїхав воювати проти України на Донбас. Там приєднався до так званої “народної міліції ДНР” (корпус окупаційної армії РФ). Став командиром батальйону. Мав державні нагороди Росії, а також угруповання “ДНР”.

Фігурував у базі “Миротворець“. За цими даними, був також найманцем ПВК “Вагнера”, мав позивний “Казах”, брав участь у скоєнні воєнних злочинів у Судані (особистий номер М-1186).

42-річний зрадник був знищений у районі села Новомихайлівка Мар’їнської міської громади Покровського району Донецької області.

Читайте також:
ГУР підтвердило атаку на позиції армії РФ у Бєлгородській області: знищено взводний опорний пункт ворога


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.