ГУР підтвердило атаку на позиції армії РФ у Бєлгородській області: знищено взводний опорний пункт ворога

Поблизу села Теребрено у прикордонній Бєлгородській області РФ 17 грудня відбулися бойові зіткнення, внаслідок яких вдалося знищити взводний опорний пункт російських військ.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки МО України.

“Противники кремлівського  режиму здійснили атаку на Бєлгородщині. Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтверджує факт бойових зіткнень поблизу населеного пункту Теребрено Бєлгородської області”, — заявили у ГУР.

Внаслідок атаки знищено взводний опорний пункт російських військ.

“Несподіваний напад на позиції підрозділів армії терористичної  росії викликав панічну реакцію серед особового складу місцевого гарнізону.  Так, за наказом тамтешніх  командирів російських військ був відкритий  хаотичний артилерійський вогонь по навколишніх селах”, — зазначають у ГУР.

Як повідомляє “Новинарня“, близько 12:46 17 грудня губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков заявив, що на кордоні села Теребрено Краснояружського району “йде стрілецький бій”.  О 17:12 він повідомив про те, що постраждалих серед місцевих немає, пошкоджені приватний будинок, альтанка, лінії електропередач і газопроводи.

Читайте також:
Атака військового аеродрому під Ростовом — спецоперація СБУ та ЗСУ проти винищувачів Су-34

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна