Єрмак зустрівся з членами комітету з розвідки Конгресу США: про що говорили

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з членами Комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США.

Поінформував про актуальну ситуацію на фронті, зокрема на найгарячіших ділянках фронту та окреслив основні нагальні потреби українського війська, повідомляє пресслужба ОП 15 листопада.

Єрмак зауважив, що з наближенням зимового сезону Росія знову вдасться до практики ракетного терору – битиме по енергетичній системі України, щоб залишити наших громадян без світла й тепла в холодну пору року.

“З огляду на це Україні потрібно більше ефективних систем ППО, щоб захистити людей, забезпечити життєдіяльність міст, роботу економіки та, зокрема, “зернового коридору”, функціонування якого критично важливе для продовольчої безпеки світу”, – наголосив він.

Глава ОП подякував членам Комітету за їхню проактивну позицію та допомогу Україні зокрема за сприяння в отриманні стратегічно важливих видів озброєння.

“Українські воїни надзвичайно відповідально ставляться до використання озброєння, отриманого від наших союзників, і застосовують його максимально ефективно, борючись за кожен метр нашої землі та звільняючи її від російських загарбників”, – заявив він.

Читайте також:
Єрмак із віце-прем’єркою прилетів до США

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна