Арсена Жумаділова призначено гендиректором Державного оператора тилу

Міністр оборони України Рустем Умєров 30 жовтня підписав наказ про призначення досвідченого менеджера Арсена Жумаділова гендиректором Державного оператора тилу.

Про це у середу, 1 листопада, повідомив пресцентр МОУ.

“Арсен Жумаділов пройшов усі необхідні перевірки і офіційно став на посаду. Перший напрям, за яким Державний оператор тилу забезпечуватиме ЗСУ – харчування. Проведення закупівель заплановане на грудень. Перші поставки очікуються у другому кварталі 2024 року”, – йдеться в повідомленні.

Щоб підприємство юридично запрацювало на повну потужність, лишилося, щоб Кабінет Міністрів підтримав дві постанови, запропоновані Міністерством оборони.

Наразі їжу для ЗСУ Міністерство оборони тимчасово закуповує за новими правилами. Вони будуть діяти на перехідний період, поки Державний оператор тилу візьме на себе всі обов’язки для забезпечення потреб Збройних Сил України.

Читайте також:
В Україні запускають нову агенцію “Державний оператор тилу”: що це і для чого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.