“Хрест бойових заслуг”: “Укрпошта” випустила першу марку, присвячену військовій нагороді

Гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський повідомив про випуск нової марки “Хрест бойових заслуг”, яка присвячена військовим нагородам.

Про це він розповів у Facebook 26 жовтня.

“Ця відзнака Президента України вручається найхоробрішим та найвідважнішим. Її отримують люди, які, в умовах надзвичайної небезпеки, роблять героїчні вчинки чи мають значні успіхи в управлінні військами. До прикладу, відзнакою нагородженні Валерій Залужний, Дарія Мазуренко, Олександр Сирський, Кирило Буданов та Дмитро Коцюбайло (посмертно)”, – написав Смілянський.

Марка вже доступна у відділеннях “Укрпошти” та онлайн.

“Ми розуміємо, що для кожної родини саме їх чоловік чи жінка в ЗСУ і є тими самими героями. І що круто, відсьогодні ви можете нагородити чи привітати їх цією маркою, надіславши листівку або лист в частину чи на передову. Напевно, це буде одним із найсимволічніших та найприємніших подарунків для захисників та захисниць під час важких боїв”, – зауважив Смілянський.

Читайте також:
“Укрпошта” презентувала нову марку “Україна-мати” до Дня Незалежності

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна