Сторонні особи вже не зможуть користуватися укриттями в дитсадках удень, – КМВА

повітряна тривога

Згідно з рішенням Ради оборони Києва, з понеділка укриття в закладах дошкільної освіти будуть недоступні для сторонніх осіб удень.

Про це в понеділок, 9 жовтня, повідомляє Київська міська військова адміністрація.

“Згідно з рішенням Ради оборони Києва та відповідно до постанови Кабінету Міністрів, від сьогодні вносяться зміни до порядку використання укриттів Фонду захисних споруд міста Києва. Зміни стосуються виключно обʼєктів дошкільної освіти. Відтепер укриття в таких закладах можуть використовувати лише учасники освітнього процесу – тобто персонал і діти. Сторонні особи не зможуть користуватися цими укриттями”, – інформує КМВА з посиланням на главу Сергія Попка.

Уночі укриття в дитсадках будуть доступні всім громадянам, оскільки ці правила працюватимуть тільки під час роботи дошкільних освітніх закладів.

Читайте також:
Румуни отримали СМС із закликом ховатися в укриття під час нічної атаки РФ на Одещину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна