Північна Корея відкриватиме свої “дипломатичні представництва” на окупованих територіях України. Для чого

Лідер КНДР Кім Чен Ин 17 вересня завершив свій візит до Росії. За результатами його зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним 13 вересня в Амурській області Росії було підписано низку домовленостей, які стосуються тимчасово окупованих територій України.

Зокрема, диктатори домовилися про відкриття “дипломатичних представництв” Північної Кореї в Донецьку та Луганську.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву 17 вересня.

Призначенням таких установ буде залучення на ТОТ трудових мігрантів з КНДР, які виконуватимуть будівельні роботи.

“Такі дії Кремля засвідчують відсутність достатньої кількості робітників з території самої РФ чи трудових мігрантів з Центральної Азії, яких вони могли б залучити на ТОТ як для зведення інженерно-фортифікаційної інфраструктури для російських окупаційних військ, так і для будівництва в інтересах окупаційних адміністрацій”, — зазначають у Центрі національного спротиву.

Наприкінці липня цього року МЗС Росії вже створило на ТОТ Донеччини та Луганщини свої регіональні “представництва”. Їхнім завданням було залучення іноземних громадян до трудової міграції та сприяння створенню підприємств іноземцями в цих регіонах.

Читайте також:
Росія хоче повністю закрити кордони з ЄС, навіть “якщо це зашкодить її інтересам”. На що образилися

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.