У знищеному “Алігаторі” Ка-52 згорів цілий командир 112-го вертольотного полку росіян Табачников

У знищеному 25 липня гелікоптері Ка-52 українські зенітники ліквідували полковника збройних сил Росії Віталія Табачникова – командира вертолітного полку з Далекого Сходу.

Як передає “Новинарня“, на це звернув увагу авіаційний блогер Віталій Трубников.

“Вчора на сході України в Ка-52 підсмажили з ПЗРК аж цілого полковника ВКС РФ, командира 112-го окремого вертолітного полку, який базується в місті Чита. Подяка воїнам 38 ОБрМП за такий влучний постріл!” – написав він у соцмережі.

Про смерть високопоставленого авіатора РФ 26 липня сповістив російський журнал “Історія авіації”.

“Його екіпаж уже повертався. Йшли на гранично малій висоті. Підчас перетину лінії фронту по вертольоту було виконано пуски розрахунків ПЗРК противника (українських морських піхотинців – “Н”)”, – розповідають рашисти.




Колеги збирають гроші на підтримку родини ліквідованого окупанта. Та зазначають, що один із синів пішов стопами батька та вже закінчив перший курс Сизранського вищого військового училища льотчиків.

Як повідомляла “Новинарня“, вранці 25 липні морпіхи-зенітники із 38-ї бригади “заземлили” російського “Алігатора” – ударний вертоліт Ка-52. Екіпаж було знищено.

Читайте також:
“Відсікли від решти “Шторму”: ЗСУ ліквідували російського командира полку Євгена Вашуніна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна