“Листівка підтримки”: українців закликають писати родинам загиблих героїв

Громадська організація “Мрія дітей України” для підтримки родин загиблих захисників, військовополонених і зниклих безвісти започаткувала проєкт “Листівка підтримки”.

“Щодня ми надсилаємо гуманітарну допомогу і вкладаємо в пакунки листівки з теплими словами і побажаннями від небайдужих українців. Ці листівки “полетять” разом із нашими посилкам у родини, які найбільш потребують підтримки у вигляді щирих слів, малюночку від дитини тощо”, – розповіла голова ГО “Мрія дітей України” Богдана Ярова.

Ініціативу підтримала мережа дитячих магазинів “Антошка”. На касах магазинів Києва вже з’явились “Листівки” і скриньки для них.

“Дуже щемливо, коли такі листівки підписують діти. А що мене найбільше вразило, це підлітки, які також цікавились та долучились до проєкту”, – каже Ярова.

Психологічна підтримка, розуміння, що вони не наодинці зі своєю бідою родинам загиблих захисників потрібні не менше, ніж будь-яка інша допомога. Чим більше представників відповідального бізнесу та небайдужих громадян долучаться до проєкту, тим потужніший сигнал отримають родини героїв: “Ми одна українська родина”, зазначають організатори.

Читайте також:
Танковий Миколай. Замкомбата батальйону “Звіробій” возить подарунки дітям загиблих побратимів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна