Російські війська вдарили “шахедами” по двох готелях у Миколаєві: один тільки відновився після “прильотів” у 2022-му. ВІДЕО

Вранці 28 квітня російські окупанти атакували Миколаїв “шахедами”, внаслідок чого пошкоджено два готелі та об‘єкт теплогенеруючої інфраструктури.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“О 04:45 ворог атакував БпЛА типу Shahed-131/136 місто. Внаслідок чого сильно пошкоджено будівлю готелю, відбулась пожежа, яка була оперативно ліквідована. В іншому готелі поруч вибито вікна, пошкоджено автомобілі. Крім того, пошкоджено об‘єкт теплогенеруючої інфраструктури”, — написав він.

Наслідки уточнюються. Постраждалих немає.

За словами Кіма, власники одного з готелів тільки відновились після прильотів, які були у 2022 році.

“Поруч дитяча спортивна школа та стадіон. Жодних військових обʼєктів. Історична частина міста. Це атака на наш бізнес, на нашу економіку”, — додав голова ОВА.

Читайте також:
Росія атакувала Україну “шахедами”, ракетою і БпЛА невстановленого типу: у Повітряних силах розповіли подробиці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна