Канада виділить Україні $2 млн на виробництво дронів

Канада виділить  2,1 мільйона доларів на виробництво безпілотників українським оборонно-промисловим комплексом.

Про це 26 квітня заявив міністр національної оборони Канади Білл Блер під час засідання Контактної групи з питань оборони України, повідомляє Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України.

Внесок буде зроблено у співпраці з Великою Британією.

“Українці були невпинними у своїй боротьбі за свободу, демократію та заснований на правилах міжнародний порядок, який забезпечує безпеку всіх нас. У дворічну річницю Контактної групи з питань оборони України Канада підтверджує, що буде підтримувати Україну доти, доки буде потрібна перемога”, — наголосив Блер.

Таким чином, Канада приєднується до ініціативи ZBROYARI: Manufacturing Freedom. Це глобальна фандрейзингова кампанія, мета якої — зібрати 10 млрд доларів на виробництво української зброї в цьому році.

Читайте також:
Бельгія прискорить передання Україні F-16, виділить €200 млн на ППО і передасть ракети з власних запасів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна