Наступ на Харківщину: Нацгвардія показала знищений ворожий десант

Бійці 2-го окремого загону Центру спеціального призначення Нацгвардії “Омега” знищили ворожий десант на півночі Харківської області.

Про це у п’ятницю, 10 травня, повідомляє пресслужба Національної гвардії України.

“Росіяни активізували свої дії на Харківщині. Деякі штурмові групи пробували прорватись на півночі області. На фото знищений ворожий десант бійцями 2 окремого загону Центру спеціального призначення “Омега”. Загалом гвардійці знищили БМП із десантом і близько відділення особового складу РФ”, – ідеться в повідомленні.

Крім того, в НГУ показали кадри знищеної техніки РФ під час спроби прориву на Харківщині.

“Знищено 4 БМП та “Урал”. Завдяки вмілим діям аеророзвідників та використанню дронів вона була знищена ще на підході під час спроби штурму кордону”, – кажуть в НГУ.

Як повідомляли в Міноборони України, в Харківській області приблизно о 5-й ранку відбулася спроба прориву противником української лінії оборони під прикриттям бронетехніки. Ці атаки було відбито, тривають бої.

Читайте також:.
Зеленський: Росія почала новий контрнаступ на Харківщині. ЗСУ зустріли вогнем, іде бій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна