Вогнева робота ЗСУ на Харківщині: з 500 російських зеків вибито сотню, ще 80 – утекли

У результаті вогневої роботи ЗСУ на Харківщині цього тижня з 500 мобілізованих російських зеків виведено з ладу сотню, ще 80 – утекли з позицій.

Про це сказано у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ в неділю, 4 червня.

“Російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат у живій силі. Зокрема, встановлено, що до одного з підрозділів російських окупаційних військ, який діє на тимчасово захопленій території Харківської області, протягом тижня для посилення прибув особовий склад із числа колишніх засуджених громадян РФ у кількості близько 500 осіб. Після завдання вогневого ураження Силами оборони України по позиціях противника близько 100 осіб із новоприбулого підкріплення зазнали поранень різного ступеня важкості, зокрема і не сумісних з життям. Також після цієї події близько 80 осіб самовільно залишили свої позиції”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
“РДК” і “ЛСР” знову зайшли в Росію: взяли полонених, викликали губернатора. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна