Президентка Грузії зреагувала на указ Путіна про російський безвіз

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі назвала провокацією останні рішення Росії про скасування віз для громадян Грузії та скасування заборони авіарейсів, що діяла останні три роки.

Про це вона написала у твітері у середу, 10 травня.

Зурабішвілі заявила, що вважає рішення Москви “черговою російською провокацією”.

Вона наголосила, що вважає абсолютно неприйнятним відновлення прямого авіасполучення з Росією в умовах, коли РФ продовжує агресивну війну проти України та окупує частину території Грузії.

У правлячій партії “Грузинська мрія” ще не відреагували на рішення Москви.

Як писала “Новинарня“, президент Росії Володимир Путін підписав указ, відповідно до якого візовий режим для громадян Грузії припинить діяти з 15 травня 2023 року.
Для в’їзду до Росії громадянам Грузії знадобиться документ, що засвідчує особу: паспорт громадянина Грузії, дипломатичний чи службовий паспорт, або паспорт моряка. Для в’їзду в Росію з метою роботи або навчання на термін більше трьох місяців віза, як і раніше, буде потрібна.

Читайте також:
Путін указом скасував візовий режим для громадян Грузії. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна