Українці зможуть обрати членів Антикорупційної ради при Міноборони: де і коли голосувати

Українці зможуть під час онлайн-голосування обрати 15 членів Громадської антикорупційної ради при Міноборони України.

Про це повідомляє Міноборони.

Міноборони отримало заявки від 53 кандидатів для участі в конкурсі. Однак вичерпний перелік документів надали 29 претендентів. З інформацією про кандидатів можна ознайомитися на сайті відомства.

В онлайн-голосуванні за кандидатів можуть брати участь усі громадяни України. Проголосувати можна буде у п‘ятницю, 24 березня, з 8:00 до 20:00.

Опитування відбуватиметься на платформі НАЗК. Посилання для голосування оприлюднять протягом доби. Українцям з поміж 29 кандидатів потрібно буде обрати 15 членів Антикорупційної ради. Результати голосування (з кількістю голосів за кожного кандидата) розмістять на сайті Міноборони.

Членів ради обиратимуть на рік. Загалом її створюють для активнішої участі громадськості у забезпеченні оцінки корупційних ризиків у Міноборони та формування антикорупційних заходів, пояснюють у відомстві.

Читайте також:
“Міноборони стане ближчим до солдата”: Дейнега та Шевченко прийняли посади заступників глави МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна