“Міноборони стане ближчим до солдата”: Дейнега та Шевченко прийняли посади заступників глави МОУ

Кабінет Міністрів призначив Віталія Дейнегу та Андрія Шевченка заступниками міністра оборони.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграм-каналі у вівторок, 21 лютого, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду у вівторок.

Зокрема, Віталія Дейнегу призначено заступником міністра оборони з цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації, а Андрія Шевченка – заступником міністра оборони з питань європейської інтеграції.

Дейнега – волонтер і журналіст, Шевченко – колишній народний депутат, експосол України в Канаді.

Віталій Дейнега теж написав допис про своє призначення.

“З завтрашнього дня я буду заступником Міністра Оборони з питань цифрової трансформації. На те щоб увійти в курс справ піде час. Але вже зараз можу сказати що потребуватиму кадрового посилення. Для початку дуже потрібен сильний HR або компанія, яка надає відповідні послуги. Треба перебрати весь персонал і переписати штатну структуру”, – написав він у ФБ. 

Він додав, що відомству треба потрібні сильні менеджери, люди з досвідом державного управління, юристи та просто люди, які гарно розуміють як працює державний апарат та ЗСУ.

“Потрібні ІТшники: програмісти, архітектори, PM, та навіть сильні системні адміністратори. Ваші резюме будуть опрацьовані протягом пари тижнів. Але присилайте вже сюди [email protected]  (відправляючи їх ви даєте згоду на обробку публічних даних)”, – додав він. 

Дейнега додав, що людям, які отримали інвалідність на війні, буде надаватися перевага, але за наявності компетенцій і людських якостей.

Дейнега наголосив, що перше інтерв’ю дасть після 100 днів роботи, 1 червня. 

Він також назвав три основні принципи співпраці: 

  1. Чесність. Перша ж брехня буде підставою шукати нове місце роботи. За правду, в тч неприємну, ніхто не каратиме.
  2. Субординація. Мої двері відкриті для всіх. І я готовий вислухати будь-яку точку зору. Але якщо буде прийнято рішення з яким ви не згодні – ви маєте його виконати
  3. Конкуренція. Якщо хтось здатен робити вашу роботу краще вас – він швидко займе ваше місце. Те що ми робимо і для кого вище за особисті амбіції та емоції. У нас війна, щодня гинуть люди. Нам пощастило бути в тилу. Але впахувати ми маємо не так, ніби кожний день останній.

Він також подякував першим особам держави за “розуміння, сприяння та командну роботу”.

“Я дякую ЗСУ за кожен день і кожну годину часу свого життя. І за честь працювати для вас. Міністерство оборони України стане ближче до солдата і його потреб в питаннях цифровізації і того що вона може дати. Вже стає. Будьте певні що я завжди памʼятатиму, хто наш клієнт”, – додав він. 

Читайте також:
Генерал Павлюк прийняв посаду першого заступника глави МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна