Генштаб підтвердив знищення 200 вагнерівців під Бахмутом за три дні

Генеральний штаб ЗС України підтвердив знищення близько 200 найманців із російської приватної військової компанії “Вагнер” лише за три дні лютого під Бахмутом на Донеччині, та ще кількох десятків – біля смт Верхньоторецьке, що між Донецьком і Горлівкою.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ у вечірньому зведенні в суботу, 26 лютого.

“Противник продовжує зазнавати значних втрат. Так, в районі Горлівки Донецької області 23 лютого проведено виїзну експертизу без офіційного оформлення над близько 200 тілами загиблих найманців так званої ПВК “Вагнер”. Окупанти були ліквідовані у період із 20-го по 22 лютого на Бахмутському напрямку. Після закінчення експертизи тіла загарбників вивезли вантажівками в напрямку Новошахтинська РФ”, – ідеться в повідомленні.

“Разом з тим, до місцевого моргу міської лікарні №2 міста Горлівка в період із 22-го по 24 лютого з району Верхньоторецького було доставлено до 30 тіл загиблих військовослужбовців російських окупаційних військ, які були призвані по мобілізації з тимчасово окупованих територій Донецької області та Російської Федерації”, – зазначили також у ГШ.

Читайте також:
Вагнерівці лежать купами: у росіян під Бахмутом – великі втрати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна