У Херсоні поліцейська на смерть збила пішохода

У Херсоні внаслідок ДТП за участю двох авто працівниця поліції на смерть збила жінку.

ДТП сталося 14 лютого в районі перехрестя між вулицями Кременчуцькою та Українською, повідомляє місцеве видання “Мост” із посиланням на поліцію Херсонщини.

Поліціянтка Херсонського РУП їхала на автомобілі Nissan Rogue, не надала перевагу в русі іншому автомобілю –Nissan Мurano, зіткнулась з ним і відлетіла на 54-річну жінку, яка йшла по тротуару.

Жінка-пішохід загинула на місці. Водійка отримала травми і потрапила у лікарню, де у неї взяли аналізи на наявність в організмі алкоголю чи наркотиків.

Працівницю поліції відсторонили від виконання службових обов’язків. Щодо неї розпочато службове розслідування. Його результати передадуть у ДБР, яке веде досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом смертельної ДТП.

Читайте також:
На Херсонщині авто підірвалось на міні: двоє загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна