Прикордонники біля Бахмута збили “Грача”. ВІДЕО

доповнено

Українські зенітники збили ще один штурмовик Су-25 “Грач” армії Росії.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ в суботу, 11 лютого, станом на 18:00.

“Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських окупантів, а також 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Також наші захисники збили літак Су-25 та БпЛА типу “Орлан”, – сказано в повідомленні.

Як уточнила Державна прикордонна служба України, російський реактивний літак був знищений бійцями ДПСУ на Донеччині.

“У битві за Бахмут прикордонники збили ще один ворожий літак. Сьогодні бійці ДПСУ зменшили авіапарк окупантів на одну бойову машину. За тиждень це вже другий підтверджений реактивник, знищений розрахунком ПЗРК прикордонного підрозділу”, – сказано в підписі до відео.

Вразити повітряну ціль, вірогідно штурмовик Су-25, вдалося з переносного зенітно-ракетного комплексу іноземного виробництва.

За даними ГШ, підрозділи ж ракетних військ і артилерії України за добу уразили 4 райони зосередження живої сили.

Противник протягом цього часу завдав 7 ракетних та 23 авіаційних удари. Здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Читайте також:
На деяких ділянках фронту нам вдалося відновити втрачені позиції і закріпитись, – Залужний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна