Атака РФ на енергооб’єкт в Запоріжжі: троє загиблих, семеро поранених

Унаслідок ракетного удару Росії по енергооб’єкту на Запоріжжі загинули три особи, ще семеро людей дістали поранення.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора у четвер, 26 січня.

Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

“За даними слідства, 26 січня 2023 року о 3:40 російські військові із ЗРК С-300 завдали ракетних ударів по об’єкту критичної інфраструктури в Запорізькому районі. Попередньо троє людей загинули, ще семеро поранені. Руйнувань зазнали технічне обладнання та споруди. Після вибуху на території підприємства сталася пожежа, яка наразі ліквідована”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що близько 10:00, під час проведення слідчих дій та пошуково-рятувальної операції, відбувся повторний обстріл цього об’єкта.

Раніше в ОГП інформували, що улар припав по Павлівській громаді Запорізького району. Близько 10:00 під час рятувальної операції відбувся повторний обстріл цього об’єкта інфраструктури, повідомили в Офісі генпрокурора.

Читайте також:
Росіяни вдарили ракетою по Запоріжжю – зруйновано будинки, загинула жінка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна