У Різдвяну ніч в окупованому Севастополі лунали вибухи, працювала ППО

В окупованому РФ Севастополі в ніч на 7 січня, лунали вибухи. Окупаційна влада заявила про роботу ППО та збитий безпілотник.

Мешканці повідомляли про два вибухи в районі Античного.

Тим часом о пів на третю ночі так званий “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що російська протиповітряна оборона збила дрон.

“Сили ППО… збили БПЛА над Північним молом”, – написав він у телеграмі.

Також Развожаєв повідомляв, що у Володимирському соборі в Херсонесі, що в місті Севастополь, на різдвяному богослужінні РПЦ з ним були присутні перший заступник керівника адміністрації президента Росії Сергій Кирієнко, секретар генеральної ради партії “Єдина Росія”, перший заступник голови Ради федерації Федеральних зборів РФ Андрій Турчак, депутат Держдуми Дмитро Саблін.

Нагадаємо, президент країни-агресора Путін доручав міністру оборони запровадити “режим припинення вогню” на час святкування Різдва за юліанським календарем (із 12:00 6 січня). Україна назвала це “лицемірством“. І справді, 6-7 січня бойові дії тривають, росіяни атакують на Донеччині.

Читайте також:
Соледар ще під контролем ЗСУ, однак росіяни мають успіхи в просуванні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна