Росіяни ввечері вдарили по Нікополю – вбили жінку

Російські війська завдали нового удару по Нікополю на Дніпропетровщині. Унаслідок атаки загинула жінка, щонайменше двоє людей постраждали.

Про це ввечері в неділю, 28 серпня, повідомив у телеграмі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

“Надвечір окупанти вдарили по Нікополю. На жаль, одна людина загинула. Це жінка 1955 року народження. Також, за попередньою інформацією, маємо двох постраждалих. Один житловий будинок знищено”, – розповів голова облради.

Лукашук зазначив, що протягом дня війська Російської Федерації обстріляли три райони Дніпропетровщини.

У Нікопольському районі вдень під удар потрапила Вищетарасівська, Мирівська та Марганецька громади. Є пошкодження декількох житлових будинків, господарських споруд, газогону, лінії електропостачання. Ніхто не постраждав.

Також ворог обстріляв Синельниківський район – Раївську та Великомихайлівську громади. В останній пошкоджено три житлові будинки, одна господарська будівля знищена. На місці обстрілу рятувальники знайшли касетний елемент від РСЗВ “Ураган”. На щастя, без жертв.

У Криворізькому районі обстріляли п’ять громад. Загарбники поцілили по Новопільській, Апостолівській, Карпівській, Широківській та Зеленодольській ТГ. Є пошкодження будівель одного з підприємств, в житловому будинку частково пошкоджено дах. Постраждалих немає.

Читайте також:
Росіяни вдарили по п’яти областях півдня та сходу – ранок без жертв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна