Чотири ракети РФ долетіли до цілей у Яворівському районі Львівщини – четверо потерпілих, – ОВА

доповнено

Унаслідок ракетного удару рашистів по військовій частині у Яворівському районі на Львівщині постраждали чотири особи.

Про це вранці в суботу, 25 червня, розповів у відеозверненні голова ОВА Максим Козицький.

За його словами, сьогодні о 4-й годині ранку ракетного удару зазнав військовий об’єкт на території Яворівського району. Було випущено шість ракет – імовірно, з акваторії Чорного моря.

За попередньою інформацією, протиповітряній обороні ПВК “Захід” ПС ЗСУ вдалося збити дві ракети. Чотири, на жаль, долетіли до цілей.

“Внаслідок ракетного удару – четверо постраждалих. Один середньої важкості, троє – легкої, [всіх] госпіталізовано. Пожежу локалізовано”, – повідомив Максим Козицький, подякувавши ПВК “Захід” і ДержНС.

В ефірі національного телемарафону перший заступник голови обласної військової адміністрації Юрій Бучко зазначив, що всі потерпілі – військові.

Як інформувала “Новинарня“, в соцмережах за підсумками нічних та ранкових повітряних тривог повідомили про вибухи також у Чернігівській, Житомирській, Київській, Миколаївській областях. Ракетні пуски відбувалися і з моря, і з території Білорусі. Активно працювала протиповітряна оборона ЗСУ.

Читайте також:
Ворог завдав ракетних ударів по північних областях, зокрема по військовому селищу Десна

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна