На Донеччині від підриву загинув старший солдат 25 опдбр Віталій Петренко

уточнено, додано фото

Стало відоме ім’я військовослужбовця Збройних сил України, який загинув унаслідок підриву біля селища Крута Балка Ясинуватського району Донецької області. Це старший солдат 25-ї окремої Січеславської повітрянодесантної бригади Віталій Петренко.

Як інформує “Новинарня“, полеглому військовому був 51 рік.

Старший солдат 25 опдб Віталій Іванович Петренко народився 22 березня 1970 року в селі Цевеличі Володимир-Волинського району Волинської області. Мешкав у Дніпрі.

Віталій Петренко 1 Віталій Петренко 3
<
>
Старший солдат 25 опдбр Віталій Петренко

Раніше прізвище полеглого воїна назвала заступниця директора Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Юлія Дмитрова. Однак у повідомленні було хибно вказане ім’я – Валерій.

10 січня внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої у районі проведення операції Об’єднаних сил загинули двоє військовослужбовців ЗС України. Армійці під час робіт із відновлення мінно-вибухових загороджень отримали поранення, несумісні з життям.

Того ж дня правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом недбалого ставлення до військової служби. 

За даними “Новинарні“, Віталій Петренко – третя  безповоротна бойова втрата ЗСУ в січні.

1 січня в харківському шпиталі помер військовослужбовець 95 одшбр Ігор Тичина, який був поранений кулею ворожого снайпера 27 грудня.

10 січня під Крутою Балкою на Донеччині загинули двоє військовослужбовців  25-ї окремої Січеславської повітрянодесантної бригади – офіцер Ілля Супрун  та старший солдат Віталій Петренко.

Уже після цього 11 січня від обстрілу зі стрілецької зброї в районі Новотошківського на Луганщині загинув старший солдат Віктор Кучеренко із 17 отбр.

Читайте також:
Під Новотошківським поліг боєць 17 отбр Віктор Кучеренко

Віддайте їм останню шану. Загиблі воїни 2021 року поіменно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна