Підрив двох армійців на Донеччині: прокуратура відкрила справу за фактом недбалого ставлення до військової служби

За фактом підриву двох військовослужбовців на Донеччині українські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом недбалого ставлення до військової служби. 

Про це у вівторок, 11 січня, повідомила Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

У відомстві розповіли, що інцидент стався у понеділок, 10 січня, на підконтрольній Україні території, поблизу села Крута Балка Донецької області, під час робіт по відновленню мінно-вибухових загороджень.

“Кримінальне провадження відкрите за ч. 3 ст. 425 КК України (недбале ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану)”, – йдеться в повідомленні.

Наразі прокурори та слідчі з’ясовують обставини трагедії. На місці події працюють прокурори, слідчо-оперативна група ТУ ДБР у м. Краматорську, експерти та спеціалісти вибухо-технічної служби ГУНП в Донецькій області.

Читайте також:
У зоні ООС від підриву загинули два українські воїни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.