“У небі кружляли голуби…” На Одещині поховали воїна 93 омбр Георгія Халікова, який загинув на Донбасі. ФОТО

На Одещині поховали військовослужбовця 93-ї окремої механізованої бригади Георгія Халікова, який загинув під час обстрілу з боку російсько-окупаційних військ на Донеччині 26 жовтня.

Убитого воїна поховали 29 жовтня в селі Березине, де він народився і де поховані його батьки, повідомляє Суспільне.

Фото: ФБ 93-тя ОМБр Холодний Яр

“Сьогодні в останню путь провели бійця 93-ї бригади «Холодний Яр» Халікова Георгія Журовича, якого усі називали Дядя Жора. На церемонії прощання були присутні представники 93-ї бригади, а також ті, хто близько знав нашого холодноярця. Його загибель стала важкою втратою для побратимів, близьких та рідних. Назавжди зупинилося серце справжнього патріота, який віддав життя за боротьбу нашої країни за Незалежність!” – наголосили в пресслужбі 93 омбр.

Фото: ФБ Сергій Гуцалюк

“Під час відспівування над хатою воїна у небі кружляли голуби…. Вічна слава та пам’ять герою!” – пише побратим Сергій Гуцалюк.

Фото: ФБ Сергій Гуцалюк

51-річний Георгій Халіков був майстер-сержантом. До війни він мешкав на Полтавщині у Шишацькій громаді, працював у правоохоронних органах.

У нього залишилося троє синів, один із яких також служить у “Холодноярській” бригаді.

похорон-халіков похорон-халіков-3 похорон-халіков-4
<
>
Фото: ФБ Сергій Гуцалюк

Як писала “Новинарня“, “дядя Жора” загинув 26 жовтня внаслідок артилерійського обстрілу, який російські найманці вели по позиціях ЗСУ біля села Гранітне Донецької області.

Читайте також:
Під артобстрілом біля Гранітного загинув воїн 93 омбр Георгій Халіков. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна