“Ініціатива доброї волі”: Україна передала в ОРДО останки знищеного бойовика Анатолія Мялкіна

У четвер, 23 вересня, українська сторона передала на окуповану територію Донеччини останки бойовика Анатолія Мялкіна, вбитого ще в червні 2014 року в районі Слов’янська.

Про це інформує українська делегація для участі у ТКГ.

“…У якості ініціативи доброї волі та в рамках діяльності гуманітарної підгрупи ТКГ українська сторона передала протилежній стороні останки особи, що загинула під час конфлікту – Мялкіна Анатолія Володимировича, що зник безвісти у червні 2014 року в районі Слов’янська Донецької області”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що “останки передані його матері, яка мешкає на тимчасово окупованих територіях”.

“Дякуємо за відповідну допомогу координатору гуманітарної підгрупи Шарлотті Реландер”, – наголосили в УкрТКГ.

Бойовик Анатолій Мялкін. Фото: “Миротворець”

За даними сайту “Миротворець”, 40-річний Анатолій Мялкін був уродженцем села Зоря Вітовського (до 2016 р. – Жовтневого) району Миколаївської області. Мешкав у Донецьку. У 2014 році брав участь у боях на Донбасі у складі незаконних збройних формувань. Ліквідований 3 червня 2014 року.

Читайте також:
Росія заблокувала роботу гуманітарної групи в ТКГ, – Гармаш

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.