Стерненко: команда Зеленського дозволила ворогу України Басті заробляти гроші на українцях

Сергій Стерненко
громадський активіст

(FB)

Крім того, що [російський репер] Баста незаконно відвідував окупований Крим, він також брав участь у зйомках фільму “Кеди”, які проходили на півострові. Васілій Вакуленко “Баста” грав роль російського військового та позував на фоні військомату збройних сил РФ у місті Севастополі.

Також Баста був членом журі, яке обирало найкращу пісню про Кримський міст. Обрав він та його колеги композицію з текстом “такий бажаний Кримський міст з’єднав два береги Росії”.

Після того в Києві охорона Басти напала на чоловіка за нагадування, що Крим це Україна. Сам репер не втручався і не зупиняв своїх охоронців.

Ці відверто ворожі щодо України дії громадянина держави-окупанта Вакуленка не стали підставою для СБУ, щоб заборонити йому в’їзд у країну чи притягнути до кримінальної відповідальності.

Хоча раніше й діяла заборона [Вакуленку в’їжджати в Україну] за гастролі у Криму, строк якої минув, але в інших його діях явно є загроза для нашої національної безпеки.

І це вже окрема підстава, щоб вживати заходів.

Спитайте у Моргенштерна.

За принципової антидержавної позиції команди Зеленського Басті дозволено заробляти гроші на українцях.

Але така позиція, як бачимо, не тільки у керівництва України. Радіють приїзду окупанта й окремі прикордонники, як оцей пан. Він додумався ще й викласти фото з Бастою у публічний доступ.

Максимальне приниження: пустити в країну того, хто робить їй зло, та ще й викладати радісне фото з ним.

Восьмий рік російсько-української війни.

Читайте також:
“Баста – путінська шістка”: у Києві виступив скандальний репер із РФ, що незаконно відвідував окупований Крим

Двоє футболістів збірної України поділилися світлиною з російським репером Бастою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна