Замість Мендель: президент призначив своїм речником Сергія Никифорова

 

На посаду прессекретаря президента України призначений Сергій Никифоров.

Про це в п’ятницю, 9 липня, інформує пресслужба офісу президента.

“За результатами відбору та співбесіди після завершення всіх процедур, необхідних для оформлення, на посаду прессекретаря президента України призначено Сергія Никифорова”, – йдеться в повідомленні.

Як відзначили в ОП, зважаючи на досвід професійної роботи Никифорова в журналістиці, від нього очікують подальшої розбудови ефективної комунікації з представниками засобів масової інформації, формування прозорої системи висвітлення діяльності президента України.

Указ №283/2021 про призначення Никифорова прессекретарем глави держави оприлюднено на сайті президента. Іншим указом №282/2021 Володимир Зеленський звільнив Юлію Мендель з посади прессекретаря президента України.

34-річний Сергій Никифоров закінчив факультет журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Професійний журналіст, у якого близько 15 років досвіду роботи на різних телеканалах.
На початку своєї кар’єри він працював на К1, “24-му каналі”, на криворізькому телебаченні.
У 2007 році він перейшов на Перший національний і пропрацював там тележурналістом чотири роки. У 2011-му подався на ‎міжнародний канал Euronews та переїхав у французький Ліон, там пробув шість років.
Останнє місце роботи Никифорова в ЗМІ – інформаційний телеканал “Україна 24” з групи каналів Ріната Ахметова. Тут він працював телеведучим, зокрема програми “Ранок чемпіонів”.

Читайте також:
Мендель заявила про існування “української російської мови”

“Фальцети і брауні держчиновників – це зовсім не смішно. Це наша бідова реальність, з якої потрібно шукати вихід”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна