“Фальцети і брауні держчиновників – це зовсім не смішно. Це наша бідова реальність, з якої потрібно шукати вихід”

 

Ольга Решетилова
журналістка (“Медійна ініціатива за права людини”)

(FB)

Знаєте, всі ці фальцети, всі ці безкінечні факапи пресслужб державних органів, починаючи з комунікаційників офісу президента – це ж загальна проблема. Тотальне невігластво, дилетантство і непрофесіоналізм.

Працюючи у кількох проектах, в останні кілька років я збилася з ніг, шукаючи уже не фахівців та інтелектуалів, ні. Просто самостійних людей. Людей, здатних елементарно перечитати за собою текст. Розставити коми. Людей, за якими не треба перероблювати і переписувати. Яким не потрібно по десять разів пояснювати елементарні речі. Які, отримавши завдання знайти інформацію, не задовільняються першими трьома лінками в гуглі. Які хоча б на якийсь мінімальний відсоток вимогливі до себе і до зробленої ними роботи.

Про ініціативність і відповідальність я взагалі мовчу. А вміння швидко вчитися і рости, здобувати додаткові навички і знання, глибока зануреність у тему, бажання копати і знаходити, вогник в очах – це взагалі з галузі фантастики.

Тому ось ці фальцети, ці брауні і щира віра в те, що двома малоінформативними твітами можна змінити хід історії – це зовсім не смішно. Це наша бідова реальність, з якої потрібно шукати вихід. Якщо він ще є.

Просто в комунікаціях воно впадає в очі відразу. А інші сфери руйнуються непублічно.

Читайте також:
“Поки що – фальцет”: Таран зреагував на чутки про свою відставку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна