На Миколаївщині селянці у двір кинули гранату РГД-5

 

У ніч на 6 травня у двір мешканки села Калуга Баштанського району Миколаївщини кинули вибуховий пристрій, який здетонував. Попередньо, вибухнула граната РГД-5.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що до вночі поліції звернулася 57-річна жінка, яка повідомила, що на її подвір’ї пролунав вибух. Внаслідок цього було пошкоджено віконне скло будинку. Сама домовласниця не постраждала.

На місці події співробітники вибухотехнічної служби та слідчо-оперативної групи вилучили уламки, попередньо – від РГД-5, які направили на експертизу.

За цим фактом слідчі почали кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України “хуліганство” (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років). Встановлюються усі обставини злочину та особи, причетні до його вчинення, а також свідки події.

Поліція просить громадян повідомляти корисну для слідства інформацію за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 13 або за телефонами (05162) 3-13-38, (0512) 53-13-49, 102.

Читайте також:
Унаслідок “жартівливого” вибуху гранати в офісі, де був президент ФК “Інгулець”, загинула одна людина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна